Jul på Tidö Slott

Ta chansen att fynda julklappar i en häpnadsväkande omgivning på Tidö slott. Slottets välbevarade byggnader i renässansstilen är inbäddat i en vacker natur med skog och ängar. I slottskällaren väntar över 80 skickliga hantverkare på att presentera sina produkter för besökare.

  • Julmarknaden börjar: 2017-11-10
  • Julmarknaden slutar: 2017-11-12
  • Ort: Västerås
  • Läs mer: https://www.svenska-slottsmassor.se/vara-massor/

3 Svar på “Jul på Tidö Slott”

  1. Vi besökte er söndag 12/11 vid lunchtid. Där var stängt !? Förutsätter att ni lämnar en förklaring. Flera besökare var där och fick vända.

  2. Hej!

    Tyvärr har det annonserats om Jul på Tidö Slott, helgen 10/11-12/11 2017. Detta var inställt, Borde ha tagits bort från er hemsida och informerats om detta. Skyltning i Västerås och tillfartsväg om inställelsen. Jag och min fru och goda vänner hade ställt in oss på Julmarknaden. Vi kom från Karlstad/ Forshaga och möttes av ingenting. Vi var inte ensamma om att vända hemåt vid Tidö Slott. Dålig reklam för Västerås/ Västmanland och arrangören Slottsmässor. Ledsamt!

  3. Jag beklagar verkligen det inträffade. Det uppgifter vi hade på förhand var att det skulle vara julmarknad dessa datum. All information på Julmarknader.nu är andrahandsinformation från källor som anges (alt Facebook-event). Ibland hinner vi dock inte justera om julmarknaderna ändrar datum, eftersom de inte alltid meddelar oss när så sker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *